O NAS

Podjetje IKER d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Ukvarjamo se z merjenjem porabe ogrevanja in vode: vgradnja merilnikov porabe ogrevanja, delilnikov stroškov ogrevanja ter vodomerov, delitev porabe ogrevanja in vode, izdelava letnih in mesečnih poročil, izračuni korekcijskih faktorjev…

Izvajamo odčitavanja in delitve navedenih merilnikov različnih proizvajalcev (Engelmann, Siemens, Qundis, Metra…), kar pomeni, da lahko etažni lastniki izberejo naše podjetje, ne da bi morali zamenjati merilno opremo (delilniki, vodomeri, kalorimetri), ki jo že imajo vgrajeno.

Za izvedbo delitev porabe ogrevanja in vode uporabljamo svoj program, ki je plod lastnega programerskega kadra z več kot 15 letnimi izkušnjami v programiranju podobnih aplikacij.

Na področju delilnikov, vodomerov in merilnikov toplotne energije imamo več kot 15 letne izkušnje. K poznavanju merilnih naprav spada vgradnja delilnikov, vodomerov in merilnikov toplote, centralnih enot, programiranje delilnikov, odčitavanje, obračun…

Za vse stanovanjske in poslovne objekte izdelujemo mesečna in letna poročila o porabi ogrevanja in vode. Želimo, da so etažni lastniki seznanjeni o porabi svoje energije ogrevanja in vode in tako lažje nadzirajo svojo porabo oz. stroške.